085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Maastricht

Ons hoveniersbedrijf in Maastricht

Als hoveniersbedrijf zijn wij al jaren hard op weg om de regio Maastricht te voorzien van goed onderhouden en aangelegde tuinen. Ons bedrijf bestaat uit medewerkers die stuk voor stuk een grote passie hebben voor tuinieren en de natuur. Om die reden houden we ook altijd de nieuwste trends en ontwikkelingen bij.

U kunt ons inschakelen voor alle denkbare hoveniersklussen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden:

  • Tuinontwerp
  • Tuinadvies
  • Tuinaanleg
  • Onderhoud
  • Vijveraanleg
  • Tuinbestrating

Heeft u bijzondere wensen? Ons hoveniersbedrijf kan voor u altijd een plan op maat maken. Wat uw wensen ook zijn, we horen ze graag! Onze hoveniers zetten uw wensen voorop en zullen er alles aan doen om deze wensen mogelijk te maken.

Uw droomtuin realiseren

We hebben inmiddels al vele tuinen aangelegd en weten daarom raad met elke situatie. Wij zaaien, beplanten of bestraten uw tuin, zodat u er daarna heerlijk van kunt genieten. Daarnaast hebben wij ook kennis van vijvers, vlonders en schuttingen. Wij helpen u graag uw droomtuin te realiseren! Heeft u vragen of wilt u meer weten over de diensten van ons hoveniersbedrijf in Maastricht? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606