0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Maastricht

Ons hoveniersbedrijf in Maastricht

Als hoveniersbedrijf zijn wij al jaren hard op weg om de regio Maastricht te voorzien van goed onderhouden en aangelegde tuinen. Ons bedrijf bestaat uit medewerkers die stuk voor stuk een grote passie hebben voor tuinieren en de natuur. Om die reden houden we ook altijd de nieuwste trends en ontwikkelingen bij.

U kunt ons inschakelen voor alle denkbare hoveniersklussen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden:

  • Tuinontwerp
  • Tuinadvies
  • Tuinaanleg
  • Onderhoud
  • Vijveraanleg
  • Tuinbestrating

Heeft u bijzondere wensen? Ons hoveniersbedrijf kan voor u altijd een plan op maat maken. Wat uw wensen ook zijn, we horen ze graag! Onze hoveniers zetten uw wensen voorop en zullen er alles aan doen om deze wensen mogelijk te maken.

Uw droomtuin realiseren

We hebben inmiddels al vele tuinen aangelegd en weten daarom raad met elke situatie. Wij zaaien, beplanten of bestraten uw tuin, zodat u er daarna heerlijk van kunt genieten. Daarnaast hebben wij ook kennis van vijvers, vlonders en schuttingen. Wij helpen u graag uw droomtuin te realiseren! Heeft u vragen of wilt u meer weten over de diensten van ons hoveniersbedrijf in Maastricht? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Maastricht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606