0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Maastricht

Tuinaanleg in Maastricht

Wilt u dat wij uw tuin in Maastricht voor u gaan aanleggen? Dan moet er eerst een tuinontwerp komen. Dit kunnen wij voor u doen, maar dit kunt u natuurlijk ook zelf of door iemand anders laten doen. We kijken wat uw wensen en behoeften zijn, wat voor stijl u mooi vindt, wat voor sfeer u wilt dat uw tuin uitademt, of u een onderhoudsvrije tuin wilt of juist een kindvriendelijke tuin. Vervolgens kijken we naar de ligging, de grootte en de vorm van de tuin en vertalen we alles naar het plan voor de tuinaanleg.

Na het ontwerp is de volgende fase in de verwezenlijking van uw droomtuin de tuinaanleg. Onze hoveniers leggen de mooiste tuinen aan in Maastricht en in de wijde omgeving van Maastricht. Met de beste materialen en een hoge kwaliteit beplanting in uw smaak bent u dus verzekerd van een prachtig resultaat.

Persoonlijke en individuele aanpak

Bij ons kunt u een persoonlijke en individuele aanpak verwachten. Geen tuin is immers hetzelfde! Daarnaast is tuinaanleg een complex proces dat veel kennis en ervaring vergt. Naast kennis over bloemen, planten en bomen kunt u ook bij ons terecht voor tuinbestrating en vijvers. Een zeer compleet pakket dus, waarbij u van de expertise van onze vakmensen profiteert.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Maastricht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606