043 - 799 94 66

Hovenier nodig in Maastricht?

Tuinaanleg in Maastricht

Wilt u dat wij uw tuin in Maastricht voor u gaan aanleggen? Dan moet er eerst een tuinontwerp komen. Dit kunnen wij voor u doen, maar dit kunt u natuurlijk ook zelf of door iemand anders laten doen. We kijken wat uw wensen en behoeften zijn, wat voor stijl u mooi vindt, wat voor sfeer u wilt dat uw tuin uitademt, of u een onderhoudsvrije tuin wilt of juist een kindvriendelijke tuin. Vervolgens kijken we naar de ligging, de grootte en de vorm van de tuin en vertalen we alles naar het plan voor de tuinaanleg.

Na het ontwerp is de volgende fase in de verwezenlijking van uw droomtuin de tuinaanleg. Onze hoveniers leggen de mooiste tuinen aan in Maastricht en in de wijde omgeving van Maastricht. Met de beste materialen en een hoge kwaliteit beplanting in uw smaak bent u dus verzekerd van een prachtig resultaat.

Persoonlijke en individuele aanpak

Bij ons kunt u een persoonlijke en individuele aanpak verwachten. Geen tuin is immers hetzelfde! Daarnaast is tuinaanleg een complex proces dat veel kennis en ervaring vergt. Naast kennis over bloemen, planten en bomen kunt u ook bij ons terecht voor tuinbestrating en vijvers. Een zeer compleet pakket dus, waarbij u van de expertise van onze vakmensen profiteert.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Maastricht

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Professioneel tuinontwerp
  • Allround hoveniersbedrijf

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 043 - 799 94 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Maastricht

Hoofdvestiging