085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Maastricht

Tuinaanleg in Maastricht

Wilt u dat wij uw tuin in Maastricht voor u gaan aanleggen? Dan moet er eerst een tuinontwerp komen. Dit kunnen wij voor u doen, maar dit kunt u natuurlijk ook zelf of door iemand anders laten doen. We kijken wat uw wensen en behoeften zijn, wat voor stijl u mooi vindt, wat voor sfeer u wilt dat uw tuin uitademt, of u een onderhoudsvrije tuin wilt of juist een kindvriendelijke tuin. Vervolgens kijken we naar de ligging, de grootte en de vorm van de tuin en vertalen we alles naar het plan voor de tuinaanleg.

Na het ontwerp is de volgende fase in de verwezenlijking van uw droomtuin de tuinaanleg. Onze hoveniers leggen de mooiste tuinen aan in Maastricht en in de wijde omgeving van Maastricht. Met de beste materialen en een hoge kwaliteit beplanting in uw smaak bent u dus verzekerd van een prachtig resultaat.

Persoonlijke en individuele aanpak

Bij ons kunt u een persoonlijke en individuele aanpak verwachten. Geen tuin is immers hetzelfde! Daarnaast is tuinaanleg een complex proces dat veel kennis en ervaring vergt. Naast kennis over bloemen, planten en bomen kunt u ook bij ons terecht voor tuinbestrating en vijvers. Een zeer compleet pakket dus, waarbij u van de expertise van onze vakmensen profiteert.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606