043 - 799 94 66

Hovenier nodig in Maastricht?

Boomverzorging in Maastricht

De vakman kan voor u optreden als boomverzorger in Maastricht. Ons personeel beschikt over de specialistische kennis die nodig is om bomen op de juiste manier te verzorgen en onderhouden. Boomverzorging vraagt bovendien vaak om werk op grote hoogte met professionele apparatuur. Wij hebben de middelen en ervaring in huis om u het werk uit handen te nemen. Wanneer bepaalde vergunningen nodig zijn kunnen wij deze voor u aanvragen.

Boom controleren op ziekte

Heeft u een oude boom in uw tuin die achteruit lijkt te gaan? Of ontdekt u vreemde verkleuringen op? Dan is het verstandig om een hovenier in te schakelen. Wij kunnen uw boom controleren op ziekte of andere problemen. Het uitganspunt is altijd om struiken en bomen zo snel mogelijk weer gezond te maken. Indien nodig kunnen wij echter ook maatregelen nemen om de boom te verwijderen.

Boom kappen en snoeien

Bij ernstige ziekte of overlast van een boom kunt u ons inschakelen om deze te kappen. Onze boomverzorgers zullen deze op de juiste manier verwijderen en zorgen na afloop dat we uw tuin netjes achterlaten.

Heeft u een boom die flink gegroeid is, maar wilt u deze wel behouden? In dat geval zullen wij boomverzorging uitvoeren door middel van snoeiwerk. Het snoeien van uw boom of fruitboom zorgt ervoor dat deze weer een acceptabele afmeting krijgt en goed kan groeien. Neem in Maastricht en omgeving contact op voor al het boomwerk in uw tuin. Bel ons via 043 - 799 94 66 of vul het online contactformulier in.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Maastricht

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Professioneel tuinontwerp
  • Allround hoveniersbedrijf

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 043 - 799 94 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Maastricht

Hoofdvestiging