0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Maastricht

Boomverzorging in Maastricht

de door ons aangedragen professional kan voor u optreden als boomverzorger in Maastricht. Ons personeel beschikt over de specialistische kennis die nodig is om bomen op de juiste manier te verzorgen en onderhouden. Boomverzorging vraagt bovendien vaak om werk op grote hoogte met professionele apparatuur. Wij hebben de middelen en ervaring in huis om u het werk uit handen te nemen. Wanneer bepaalde vergunningen nodig zijn kunnen wij deze voor u aanvragen.

Boom controleren op ziekte

Heeft u een oude boom in uw tuin die achteruit lijkt te gaan? Of ontdekt u vreemde verkleuringen op? Dan is het verstandig om een hovenier in te schakelen. Wij kunnen uw boom controleren op ziekte of andere problemen. Het uitganspunt is altijd om struiken en bomen zo snel mogelijk weer gezond te maken. Indien nodig kunnen wij echter ook maatregelen nemen om de boom te verwijderen.

Boom kappen en snoeien

Bij ernstige ziekte of overlast van een boom kunt u ons inschakelen om deze te kappen. Onze boomverzorgers zullen deze op de juiste manier verwijderen en zorgen na afloop dat we uw tuin netjes achterlaten.

Heeft u een boom die flink gegroeid is, maar wilt u deze wel behouden? In dat geval zullen wij boomverzorging uitvoeren door middel van snoeiwerk. Het snoeien van uw boom of fruitboom zorgt ervoor dat deze weer een acceptabele afmeting krijgt en goed kan groeien. Neem in Maastricht en omgeving contact op voor al het boomwerk in uw tuin. Bel ons via 0800 255 3733 of vul het online contactformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Maastricht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606