085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Maastricht

Boomverzorging in Maastricht

de door ons aangedragen professional kan voor u optreden als boomverzorger in Maastricht. Ons personeel beschikt over de specialistische kennis die nodig is om bomen op de juiste manier te verzorgen en onderhouden. Boomverzorging vraagt bovendien vaak om werk op grote hoogte met professionele apparatuur. Wij hebben de middelen en ervaring in huis om u het werk uit handen te nemen. Wanneer bepaalde vergunningen nodig zijn kunnen wij deze voor u aanvragen.

Boom controleren op ziekte

Heeft u een oude boom in uw tuin die achteruit lijkt te gaan? Of ontdekt u vreemde verkleuringen op? Dan is het verstandig om een hovenier in te schakelen. Wij kunnen uw boom controleren op ziekte of andere problemen. Het uitganspunt is altijd om struiken en bomen zo snel mogelijk weer gezond te maken. Indien nodig kunnen wij echter ook maatregelen nemen om de boom te verwijderen.

Boom kappen en snoeien

Bij ernstige ziekte of overlast van een boom kunt u ons inschakelen om deze te kappen. Onze boomverzorgers zullen deze op de juiste manier verwijderen en zorgen na afloop dat we uw tuin netjes achterlaten.

Heeft u een boom die flink gegroeid is, maar wilt u deze wel behouden? In dat geval zullen wij boomverzorging uitvoeren door middel van snoeiwerk. Het snoeien van uw boom of fruitboom zorgt ervoor dat deze weer een acceptabele afmeting krijgt en goed kan groeien. Neem in Maastricht en omgeving contact op voor al het boomwerk in uw tuin. Bel ons via 085 - 106 1600 of vul het online contactformulier in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606