0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Maastricht

Tuinrenovatie in Maastricht

Voor grondige werkzaamheden aan uw tuin bent u in Maastricht aan het juiste adres bij de door ons aangedragen professional. Onze hoveniers zijn beschikbaar voor tuinrenovatie. Zij kunnen uw tuin veranderen of uw tuin opknappen. Wij zorgen dat uw huidige tuin een compleet nieuwe uitstraling krijgt, of herstellen uw verwilderde beplanting en verzakte grond. Indien gewenst kunnen we van tevoren eerst een nieuw tuinontwerp of beplantingsplan met u samenstellen. Na de tuinrenovatie zult u weer optimaal van uw tuin kunnen genieten!

Tuin laten opknappen

Wanneer u uw tuin door ons laat opknappen zijn er talloze opties. Wij hebben ruime ervaring met het veranderen en verbouwen van tuinen in de regio Maastricht. de door ons aangedragen professional is onder andere beschikbaar voor de volgende renovatiewerkzaamheden:

  • Tuin ophogen
  • Tuinpad aanleggen
  • Bomen en struiken verwijderen
  • Beplanting vernieuwen
  • Bestrating renoveren
  • Gazon renovatie

 

 

 

Of u nu bent uitgekeken op uw tuin of deze een grondige opknapbeurt nodig heeft, wij kunnen in Maastricht uw tuin renoveren. We komen graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Bel ons direct op 0800 255 3733 of vul het contactformulier op onze website in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Maastricht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606