085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Maastricht

Tuinrenovatie in Maastricht

Voor grondige werkzaamheden aan uw tuin bent u in Maastricht aan het juiste adres bij de door ons aangedragen professional. Onze hoveniers zijn beschikbaar voor tuinrenovatie. Zij kunnen uw tuin veranderen of uw tuin opknappen. Wij zorgen dat uw huidige tuin een compleet nieuwe uitstraling krijgt, of herstellen uw verwilderde beplanting en verzakte grond. Indien gewenst kunnen we van tevoren eerst een nieuw tuinontwerp of beplantingsplan met u samenstellen. Na de tuinrenovatie zult u weer optimaal van uw tuin kunnen genieten!

Tuin laten opknappen

Wanneer u uw tuin door ons laat opknappen zijn er talloze opties. Wij hebben ruime ervaring met het veranderen en verbouwen van tuinen in de regio Maastricht. de door ons aangedragen professional is onder andere beschikbaar voor de volgende renovatiewerkzaamheden:

  • Tuin ophogen
  • Tuinpad aanleggen
  • Bomen en struiken verwijderen
  • Beplanting vernieuwen
  • Bestrating renoveren
  • Gazon renovatie

 

 

 

Of u nu bent uitgekeken op uw tuin of deze een grondige opknapbeurt nodig heeft, wij kunnen in Maastricht uw tuin renoveren. We komen graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Bel ons direct op 085 - 106 1600 of vul het contactformulier op onze website in.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606