043 - 799 94 66

Hovenier nodig in Maastricht?

Tuinbestrating aanleggen in Maastricht

Wilt u een deel van uw tuin laten bestraten? Of wilt u een tuinpad aanleggen in uw tuin? Wij zijn als hovenier tevens gespecialiseerd in tuinbestrating. Of u nu een nieuwe tuin laat aanleggen of enkel een stuk van uw reeds bestaande tuin bestraat wilt hebben, wij helpen u graag!

Bestrating kan een belangrijk onderdeel vormen van uw tuin, omdat het voor een groot deel bepaalt hoe uw tuin eruit ziet. Wij kunnen u uitgebreid adviseren over de mogelijkheden en de verschillende stijlen van sierbestrating, en uiteraard kunnen we dit ook voor u aanleggen. Ook voor het onderhoud aan uw tuinbestrating kunt u in Maastricht en omstreken bij ons terecht.

Sierbestrating mogelijkheden

In sierbestrating is enorm veel keus, zowel in kleur als in vorm. Daarom is er altijd wel iets te vinden wat bij u en uw tuin past. Juist door de grote hoeveelheid keuze aan soorten en materialen kan het lastig zijn om een keuze te maken. Wij adviseren u hier dan ook graag over.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een afspraak maken in de regio Maastricht? Bel dan via 043 - 799 94 66. U kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen. U hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Maastricht

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Professioneel tuinontwerp
  • Allround hoveniersbedrijf

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 043 - 799 94 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Maastricht

Hoofdvestiging