085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Maastricht

Snoeien overlaten aan de professional

Uw tuin leeft, en om ervoor te zorgen dat uw tuin niet binnen de kortste keren overwoekerd raakt, is het nodig om deze periodiek te snoeien. Planten, bomen en heggen groeien namelijk continu en als u niet regelmatig snoeit, dan zorgt dat niet alleen voor een slordige of ontoegankelijke tuin, maar op den duur ook voor verminderde groeimogelijkheden.

Snoeien kost echter veel tijd en vergt ook enige kennis. Onze hoveniers kunnen u dit in de regio Maastricht uit handen nemen, zodat u meer tijd over houdt om optimaal van uw tuin te genieten. Wij snoeien tuinen van zowel particulieren als bedrijven. Ook grote bomen kunnen we voor u snoeien of (gedeeltelijk) verwijderen. Hiervoor heeft u vaak wel een vergunning nodig.

Buxus snoeien in Maastricht

Een buxus snoeien vereist kennis en ervaring. Deze tuinplant wordt veelal gebruikt als heg of als sierbeeld. Een buxus kan namelijk in allerlei vormen gesnoeid worden. Het is aan te raden om minimaal halfjaarlijks uw buxus te (laten) snoeien. Dit zorgt er niet alleen voor dat de buxus er beter uitziet, maar is ook bevorderlijk voor de groei.

Wilt u het snoeien van uw tuin overlaten aan een vakkundige hovenier? Dan bent u in Maastricht bij de door ons aangedragen professional aan het juiste adres. Bel direct of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606