043 - 799 94 66

Hovenier nodig in Maastricht?

Snoeien overlaten aan de professional

Uw tuin leeft, en om ervoor te zorgen dat uw tuin niet binnen de kortste keren overwoekerd raakt, is het nodig om deze periodiek te snoeien. Planten, bomen en heggen groeien namelijk continu en als u niet regelmatig snoeit, dan zorgt dat niet alleen voor een slordige of ontoegankelijke tuin, maar op den duur ook voor verminderde groeimogelijkheden.

Snoeien kost echter veel tijd en vergt ook enige kennis. Onze hoveniers kunnen u dit in de regio Maastricht uit handen nemen, zodat u meer tijd over houdt om optimaal van uw tuin te genieten. Wij snoeien tuinen van zowel particulieren als bedrijven. Ook grote bomen kunnen we voor u snoeien of (gedeeltelijk) verwijderen. Hiervoor heeft u vaak wel een vergunning nodig.

Buxus snoeien in Maastricht

Een buxus snoeien vereist kennis en ervaring. Deze tuinplant wordt veelal gebruikt als heg of als sierbeeld. Een buxus kan namelijk in allerlei vormen gesnoeid worden. Het is aan te raden om minimaal halfjaarlijks uw buxus te (laten) snoeien. Dit zorgt er niet alleen voor dat de buxus er beter uitziet, maar is ook bevorderlijk voor de groei.

Wilt u het snoeien van uw tuin overlaten aan een vakkundige hovenier? Dan bent u in Maastricht bij De vakman aan het juiste adres. Bel direct of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Maastricht

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Professioneel tuinontwerp
  • Allround hoveniersbedrijf

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 043 - 799 94 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Maastricht

Hoofdvestiging