0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Maastricht

Wilt u een vijver aanleggen?

Een vijver kan uw tuin verfraaien en optisch groter doen laten lijken. Als u graag een vijver in uw tuin wilt, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Wij kunnen u adviseren over deze verschillende mogelijkheden en de bijbehorende voor- en nadelen. U kunt natuurlijk ook zelf een vijver aanleggen, maar toch vergt dit wel bepaalde kennis en kunde. Heeft u die niet? Dan doet u er goed aan om een hovenier in te schakelen. Wij kunnen een ontwerp voor u maken en de vijver aanleggen.

Deskundige vijveraanleg in Maastricht

Als hoveniersbedrijf hebben we ruime ervaring op het gebied van vijveraanleg. We kijken naar de verschillende mogelijkheden en materialen en hoe de vijver past bij de rest van de tuin. Er moet een ontwerp worden gemaakt en worden bedacht op welke plek in de tuin uw vijver komt, wat u gebruikt als onderlaag en wat u met de vijver wilt doen. Wilt u er vissen in? Of wilt u juist een sierlijke waterval? Hier kunnen wij u uiteraard uitstekend advies over geven. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om vijveraanleg? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op via 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Maastricht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606