043 - 799 94 66

Hovenier nodig in Maastricht?

Wilt u een vijver aanleggen?

Een vijver kan uw tuin verfraaien en optisch groter doen laten lijken. Als u graag een vijver in uw tuin wilt, dan zijn er veel verschillende mogelijkheden. Wij kunnen u adviseren over deze verschillende mogelijkheden en de bijbehorende voor- en nadelen. U kunt natuurlijk ook zelf een vijver aanleggen, maar toch vergt dit wel bepaalde kennis en kunde. Heeft u die niet? Dan doet u er goed aan om een hovenier in te schakelen. Wij kunnen een ontwerp voor u maken en de vijver aanleggen.

Deskundige vijveraanleg in Maastricht

Als hoveniersbedrijf hebben we ruime ervaring op het gebied van vijveraanleg. We kijken naar de verschillende mogelijkheden en materialen en hoe de vijver past bij de rest van de tuin. Er moet een ontwerp worden gemaakt en worden bedacht op welke plek in de tuin uw vijver komt, wat u gebruikt als onderlaag en wat u met de vijver wilt doen. Wilt u er vissen in? Of wilt u juist een sierlijke waterval? Hier kunnen wij u uiteraard uitstekend advies over geven. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om vijveraanleg? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op via 043 - 799 94 66.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Maastricht

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Professioneel tuinontwerp
  • Allround hoveniersbedrijf

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 043 - 799 94 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Maastricht

Hoofdvestiging