0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Maastricht

Tuinonderhoud is belangrijk

Tuinonderhoud is belangrijk om een tuin in goede staat en conditie te houden. Snoeien, schoffelen, bemesten, maaien, het zijn allemaal zaken die heel wat zorg nodig hebben. Als u dit niet doet heeft u kans dat uw beplanting dood gaat en uw tuin geheel gerenoveerd moet worden voordat deze er weer fatsoenlijk uitziet. Tuinonderhoud kunt u natuurlijk zelf verrichten, maar wanneer u geen omkijken meer wilt naar het onderhoud van uw tuin of u er zelf niet genoeg verstand van heeft, dan bent u in de regio Maastricht voor tuinonderhoud bij ons aan het juiste adres.

Schakel onze onderhoudsdienst in en u bent verzekerd van een mooie, goed onderhouden en gezonde tuin. Wij zijn uw hoveniersbedrijf voor een grote verscheidenheid aan tuinwerkzaamheden. Daarbij kunt u denken aan:

  • Snoeiwerk
  • Onkruidvrij maken
  • Bemesten
  • Beplanten
  • Schoonmaken en opruimen tuin en vijver
  • Maaien
  • Kanten steken
  • Controle op ziekte en ongedierte
  • Vijverwater testen
  • Vijverpomp en filter controleren

Onderhoudscontract voor tuinonderhoud in Maastricht

Hoe vaak u uw tuin moet laten onderhouden is deels afhankelijk van de inrichting van uw tuin, maar u kunt natuurlijk helemaal zelf bepalen hoe vaak u wilt dat wij langskomen. Wij kunnen bijvoorbeeld één keer per jaar langskomen om snoeiwerk te verrichten, maar we kunnen uw tuin ook wekelijks of maandelijks verzorgen. In overleg met u maken we een passend onderhoudscontract voor tuinonderhoud in de regio Maastricht.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Maastricht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606