0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Maastricht

Beplanting in Maastricht

Een essentieel onderdeel van iedere tuin is de beplanting. Zelfs een tuin die voornamelijk uit gras of tegels bestaat heeft wat groen nodig. Bloemen, planten en bomen geven het geheel sfeer en uitstraling.

Voor wie groene vingers heeft is het beplanten van de tuin een leuke creatieve klus. Niet iedereen heeft echter de kennis en tijd om dit zelf te doen. In Maastricht en omgeving kan Hoveniersbedrijf de door ons aangedragen professional u helpen met beplanting. Onze diensten variëren van het opstellen van een compleet beplantingsplan tot het plaatsen van enkele struiken of bomen.

Bomen en struiken planten

Voor het planten van bomen en struiken is net wat meer nodig dan voor het planten van een nieuw bloemetje. Onze ervaren hoveniers hebben het juiste gereedschap om met grote bomen om te gaan en hebben verstand van talloze struiken. Door een professional in te schakelen weet u dat uw groen op de juiste manier geplant wordt. Bovendien zullen wij zorgen dat de boom of struik daadwerkelijk geschikt is om in uw tuin te groeien. Wij verzorgen ook de aanleg van uw heg en kunnen bijvoorbeeld coniferen planten.

Laat uw tuin beplanten

Wil u bomen plaatsen of u
w gehele tuin laten beplanten in Maastricht? Schakel dan onze vakkundige hoveniers in. Wij kunnen eventueel een beplantingsplan of tuinontwerp opstellen voor de volledige beplanting van uw tuin.
Of u nu een complete coniferenhaag of een losse struik wilt laten planten, wij zijn u van dienst. Neem telefonisch contact met ons op via 0800 255 3733, of vraag meer informatie aan via het contactformulier.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Maastricht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606