043 - 799 94 66

Hovenier nodig in Maastricht?

Beplanting in Maastricht

Een essentieel onderdeel van iedere tuin is de beplanting. Zelfs een tuin die voornamelijk uit gras of tegels bestaat heeft wat groen nodig. Bloemen, planten en bomen geven het geheel sfeer en uitstraling.

Voor wie groene vingers heeft is het beplanten van de tuin een leuke creatieve klus. Niet iedereen heeft echter de kennis en tijd om dit zelf te doen. In Maastricht en omgeving kan Hoveniersbedrijf De vakman u helpen met beplanting. Onze diensten variëren van het opstellen van een compleet beplantingsplan tot het plaatsen van enkele struiken of bomen.

Bomen en struiken planten

Voor het planten van bomen en struiken is net wat meer nodig dan voor het planten van een nieuw bloemetje. Onze ervaren hoveniers hebben het juiste gereedschap om met grote bomen om te gaan en hebben verstand van talloze struiken. Door een professional in te schakelen weet u dat uw groen op de juiste manier geplant wordt. Bovendien zullen wij zorgen dat de boom of struik daadwerkelijk geschikt is om in uw tuin te groeien. Wij verzorgen ook de aanleg van uw heg en kunnen bijvoorbeeld coniferen planten.

Laat uw tuin beplanten

Wil u bomen plaatsen of u
w gehele tuin laten beplanten in Maastricht? Schakel dan onze vakkundige hoveniers in. Wij kunnen eventueel een beplantingsplan of tuinontwerp opstellen voor de volledige beplanting van uw tuin.
Of u nu een complete coniferenhaag of een losse struik wilt laten planten, wij zijn u van dienst. Neem telefonisch contact met ons op via 043 - 799 94 66, of vraag meer informatie aan via het contactformulier.

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Maastricht

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Professioneel tuinontwerp
  • Allround hoveniersbedrijf

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 043 - 799 94 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Maastricht

Hoofdvestiging