085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Maastricht

Beplanting in Maastricht

Een essentieel onderdeel van iedere tuin is de beplanting. Zelfs een tuin die voornamelijk uit gras of tegels bestaat heeft wat groen nodig. Bloemen, planten en bomen geven het geheel sfeer en uitstraling.

Voor wie groene vingers heeft is het beplanten van de tuin een leuke creatieve klus. Niet iedereen heeft echter de kennis en tijd om dit zelf te doen. In Maastricht en omgeving kan Hoveniersbedrijf de door ons aangedragen professional u helpen met beplanting. Onze diensten variëren van het opstellen van een compleet beplantingsplan tot het plaatsen van enkele struiken of bomen.

Bomen en struiken planten

Voor het planten van bomen en struiken is net wat meer nodig dan voor het planten van een nieuw bloemetje. Onze ervaren hoveniers hebben het juiste gereedschap om met grote bomen om te gaan en hebben verstand van talloze struiken. Door een professional in te schakelen weet u dat uw groen op de juiste manier geplant wordt. Bovendien zullen wij zorgen dat de boom of struik daadwerkelijk geschikt is om in uw tuin te groeien. Wij verzorgen ook de aanleg van uw heg en kunnen bijvoorbeeld coniferen planten.

Laat uw tuin beplanten

Wil u bomen plaatsen of u
w gehele tuin laten beplanten in Maastricht? Schakel dan onze vakkundige hoveniers in. Wij kunnen eventueel een beplantingsplan of tuinontwerp opstellen voor de volledige beplanting van uw tuin.
Of u nu een complete coniferenhaag of een losse struik wilt laten planten, wij zijn u van dienst. Neem telefonisch contact met ons op via 085 - 106 1600, of vraag meer informatie aan via het contactformulier.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606