085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Maastricht

Een creatief tuinontwerp laten maken?

Als u op zoek bent naar een hovenier voor een nieuw tuinontwerp in de regio Maastricht, dan ben u bij ons aan het juiste adres! Met de professionele hulp van onze hoveniers en tuinarchitecten ziet uw tuin er binnen de korte keren als nieuw uit. Wij denken graag met u mee over de inhoud van uw tuin en ondersteunen uw plannen met deskundig advies. Naast onze expertise op het gebied van het planten van bloemen en bomen, kunnen we u ook helpen met de aanleg van bestrating en vijvers.

Hoe gaan wij te werk

Het begint altijd met een geheel kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Hierin geeft u aan wat uw wensen zijn en wat de gewenste stijl is. Ook zaken als materiaalkeuze en budget bespreken we met u, zodat we samen met u tot een uitgebalanceerd tuinontwerp komen. Vervolgens zullen we overgaan tot het maken van de eerste schetsen en samen met uw feedback komen we uiteindelijk tot een tuinontwerp waar u helemaal tevreden over bent.

Tuinarchitectuur in Maastricht

Als hoveniersbedrijf hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen van verschillende soorten tuinen. Compleet met vijver, bestrating en beplanting. Heeft u een hele grote tuin? Of juist een hele kleine? Wij bieden voor elke situatie een goede tuinoplossing!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk dor te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606