0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Maastricht?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Maastricht

Een creatief tuinontwerp laten maken?

Als u op zoek bent naar een hovenier voor een nieuw tuinontwerp in de regio Maastricht, dan ben u bij ons aan het juiste adres! Met de professionele hulp van onze hoveniers en tuinarchitecten ziet uw tuin er binnen de korte keren als nieuw uit. Wij denken graag met u mee over de inhoud van uw tuin en ondersteunen uw plannen met deskundig advies. Naast onze expertise op het gebied van het planten van bloemen en bomen, kunnen we u ook helpen met de aanleg van bestrating en vijvers.

Hoe gaan wij te werk

Het begint altijd met een geheel kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Hierin geeft u aan wat uw wensen zijn en wat de gewenste stijl is. Ook zaken als materiaalkeuze en budget bespreken we met u, zodat we samen met u tot een uitgebalanceerd tuinontwerp komen. Vervolgens zullen we overgaan tot het maken van de eerste schetsen en samen met uw feedback komen we uiteindelijk tot een tuinontwerp waar u helemaal tevreden over bent.

Tuinarchitectuur in Maastricht

Als hoveniersbedrijf hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen van verschillende soorten tuinen. Compleet met vijver, bestrating en beplanting. Heeft u een hele grote tuin? Of juist een hele kleine? Wij bieden voor elke situatie een goede tuinoplossing!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Maastricht en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Maastricht bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606