043 - 799 94 66

Hovenier nodig in Maastricht?

Een creatief tuinontwerp laten maken?

Als u op zoek bent naar een hovenier voor een nieuw tuinontwerp in de regio Maastricht, dan ben u bij ons aan het juiste adres! Met de professionele hulp van onze hoveniers en tuinarchitecten ziet uw tuin er binnen de korte keren als nieuw uit. Wij denken graag met u mee over de inhoud van uw tuin en ondersteunen uw plannen met deskundig advies. Naast onze expertise op het gebied van het planten van bloemen en bomen, kunnen we u ook helpen met de aanleg van bestrating en vijvers.

Hoe gaan wij te werk

Het begint altijd met een geheel kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Hierin geeft u aan wat uw wensen zijn en wat de gewenste stijl is. Ook zaken als materiaalkeuze en budget bespreken we met u, zodat we samen met u tot een uitgebalanceerd tuinontwerp komen. Vervolgens zullen we overgaan tot het maken van de eerste schetsen en samen met uw feedback komen we uiteindelijk tot een tuinontwerp waar u helemaal tevreden over bent.

Tuinarchitectuur in Maastricht

Als hoveniersbedrijf hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen van verschillende soorten tuinen. Compleet met vijver, bestrating en beplanting. Heeft u een hele grote tuin? Of juist een hele kleine? Wij bieden voor elke situatie een goede tuinoplossing!

Ons werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Maastricht

Waarom kiest u voor ons?

  • Heldere communicatie
  • Professioneel tuinontwerp
  • Allround hoveniersbedrijf

Maak een afspraak

Onze hoveniers zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 043 - 799 94 66.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Wij zijn u graag van dienst in de regio Maastricht

Hoofdvestiging